Birkenhead.Outdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorDe economische voordelen van

  • vrijgavetijd:2022-06-12 08:38:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:664
  • Korte omschrijving:

    Birkenhead.,Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge tra

Artikel inhoud

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval,Birkenhead.Energietransformator 200KVA prijs,Birkenhead.1600KVA droogtype transformator grootte, schade aan machines en apparatuur,Birkenhead.Energie-efficiëntieklasse I olie ondergedompelde transformator, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Tammun.Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Birkenhead.Outdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

analyseFabriek voor elektrische transformatoren

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


Birkenhead.Outdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald



transformator met olieonderdompeling

Variabele kostenPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Birkenhead.Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Wiringwijze van droge transformator:

MyanmarOverige productinformatie
  • SitaNameHefplatform met schaarvorkAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

    SitaNameHefplatform met schaarvorkAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

  • SitaNameSchroevenlift van aluminiumlegeringVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

    SitaNameSchroevenlift van aluminiumlegeringVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

  • Mulheim.Elektrische embleem banner liftWat is de defectverwerkingsmethode?

    Mulheim.Elektrische embleem banner liftWat is de defectverwerkingsmethode?

  • Savona.kgmKleine lift op de zesde verdiepingVergelijkings- en selectiemethoden voor productkwaliteit

    Savona.kgmKleine lift op de zesde verdiepingVergelijkings- en selectiemethoden voor productkwaliteit

  • BerlijnHydraulisch mobiel hefplatformDroogmethode van de industrie

    BerlijnHydraulisch mobiel hefplatformDroogmethode van de industrie

  • Nefta.kgmScb14 droge transformatorHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

    Nefta.kgmScb14 droge transformatorHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

  • PingshanCity in CanadaKlein hydraulisch hefplatformSelectie-overwegingen

    PingshanCity in CanadaKlein hydraulisch hefplatformSelectie-overwegingen

  • Detroit.Elektrische kettingsliftWat is belangrijker?

    Detroit.Elektrische kettingsliftWat is belangrijker?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!