Merton.Prijs van 1000 KVA-transformatorOver de lege methode en detectiemethode

  • vrijgavetijd:2022-06-13 22:38:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:451
  • Korte omschrijving:

    Merton.,lekkage van olie op elektrische lasstandDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van

Artikel inhoud

lekkage van olie op elektrische lasstand

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Merton.Onderhoudsinhoud van de transformator

Oorzaken van brand in transformator

Pranat.De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag die bestand is tegen corrosie en roest,Merton.transformator van de centrale, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.


Merton.Prijs van 1000 KVA-transformatorOver de lege methode en detectiemethode



Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Oké of niet?Geluidsoplossing van droge transformatoren

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd zal het geluid niet veranderen,Merton.Totaal ingesloten transformator, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Fabrikant van transformatoren


Merton.Prijs van 1000 KVA-transformatorOver de lege methode en detectiemethode



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Geluid, zal het grote schade veroorzaken.

Merton.De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel,Merton.Functie van de hoofdtransformator in de centrale, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

MyanmarOverige productinformatie
  • Solnock.Hefplatform van aluminiumlegeringHoe de impact op het werk te vermijden?

    Solnock.Hefplatform van aluminiumlegeringHoe de impact op het werk te vermijden?

  • Kibiti.Overdracht van omzettersDrie basispunten van huiswerk

    Kibiti.Overdracht van omzettersDrie basispunten van huiswerk

  • Kansas City.Heffen en nivellerenWat is de methode?

    Kansas City.Heffen en nivellerenWat is de methode?

  • Kansas City.Volautomatisch lopend hefplatform voertuigVerschillende testmethoden gelekt

    Kansas City.Volautomatisch lopend hefplatform voertuigVerschillende testmethoden gelekt

  • Dongshengworld.kgmHydraulisch platform hydraulisch heffenMarktvraagpotentieel

    Dongshengworld.kgmHydraulisch platform hydraulisch heffenMarktvraagpotentieel

  • El SalvadorStage elektrische liftCapaciteitseffectiviteit

    El SalvadorStage elektrische liftCapaciteitseffectiviteit

  • El SalvadorHef- en daalplatformHoe de kwaliteit in het productieproces te waarborgen?

    El SalvadorHef- en daalplatformHoe de kwaliteit in het productieproces te waarborgen?

  • El SalvadorHefplatform met schaarvorkWaar moet je op letten als je professioneel bent?

    El SalvadorHefplatform met schaarvorkWaar moet je op letten als je professioneel bent?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!