Bournemouth.kgmPrijs van de 250kVA box type transformatorDe groei van de productiecapaciteit is tot

  • vrijgavetijd:2022-06-14 22:38:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:596
  • Korte omschrijving:

    Bournemouth.kgm, zoals inductie, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel bereken

Artikel inhoud
zoals inductie, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Bournemouth.kgmVerschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

EstorilWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is,Bournemouth.kgmtransformator met olieonderdompeling, moet deze goed worden behandeld.

Als de transformator op volle kracht werkt,Bournemouth.kgm10kV droge transformator scb12, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


Bournemouth.kgmPrijs van de 250kVA box type transformatorDe groei van de productiecapaciteit is tot stilstand gekomen



Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

nieuw productOverdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen,Bournemouth.kgmPrijs van de 800kVA-distributietransformator, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Bournemouth.kgmPrijs van de 250kVA box type transformatorDe groei van de productiecapaciteit is tot stilstand gekomen



Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

InstallatiewerkenNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Bournemouth.kgmFabriek voor elektrische transformatoren

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

MyanmarOverige productinformatie
  • Tapolca.Hefplatform voor magazijnenBeheermethode ter plaatse van de workshop:

    Tapolca.Hefplatform voor magazijnenBeheermethode ter plaatse van de workshop:

  • Tapolca.Lift van het werkplatformDe techniek van buigen

    Tapolca.Lift van het werkplatformDe techniek van buigen

  • Tapolca.Lift aluminiumlegering liftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Tapolca.Lift aluminiumlegering liftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • X Linhausen2 ton elektrische liftDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel

    X Linhausen2 ton elektrische liftDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel

  • Lome.Prijs van de droge transformator 800kVAWordt de kwaliteit zwaarder?

    Lome.Prijs van de droge transformator 800kVAWordt de kwaliteit zwaarder?

  • SassariNameKlein mobiel hefplatform voertuigUitgebreide onderhoudsondersteuning

    SassariNameKlein mobiel hefplatform voertuigUitgebreide onderhoudsondersteuning

  • SassariNameAutoalarm op het hoogplateauSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onder

    SassariNameAutoalarm op het hoogplateauSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onder

  • MacauDubbellaags hydraulisch hefplatformNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren

    MacauDubbellaags hydraulisch hefplatformNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!