Petropolis.transformator met hoge frequentieKlik om te bekijken

  • vrijgavetijd:2022-07-01 02:27:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:436
  • Korte omschrijving:

    Petropolis.,Wiringwijze van droge transformator:De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de veran

Artikel inhoud

Wiringwijze van droge transformator:

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex,Petropolis.Grondstof voor transformatoren met olieonderdompeling, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Petropolis.Hoe de droge transformator te onderhouden?

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Sheikhu Pura.Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.


Petropolis.transformator met hoge frequentieKlik om te bekijken



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV,Petropolis.50 kV-box type transformator, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Fout oordeel van de transformator

hoeDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.


Petropolis.transformator met hoge frequentieKlik om te bekijken



Hoeveel kost de transformator?

eigendomsrechtIn het geval van droge transformator-werking is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Petropolis.De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C,Petropolis.10kV droge transformator scb12, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

MyanmarOverige productinformatie
  • StraatsburgWerkplatform van de liftWaar is het classificatieverschil?

    StraatsburgWerkplatform van de liftWaar is het classificatieverschil?

  • StraatsburgEnige kolom aluminiumlegering hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    StraatsburgEnige kolom aluminiumlegering hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • PesacNameSchaarliftprijs

    PesacNameSchaarliftprijs

  • Kamwenge.Transformer 500 Box typeOnderhoud en probleemoplossing gebruiken

    Kamwenge.Transformer 500 Box typeOnderhoud en probleemoplossing gebruiken

  • GansuNameVaste liftvoorzieningHoe is de maakindustrie verdwenen?

    GansuNameVaste liftvoorzieningHoe is de maakindustrie verdwenen?

  • GansuNameOffroad hefplatform voertuigStreef naar uitmuntendheid

    GansuNameOffroad hefplatform voertuigStreef naar uitmuntendheid

  • Los AngelesHydraulisch laadplatformEen paar dingen om op te letten

    Los AngelesHydraulisch laadplatformEen paar dingen om op te letten

  • Villaban.kgmElektrische verticale liftHoe verf op waterbasis kiezen?

    Villaban.kgmElektrische verticale liftHoe verf op waterbasis kiezen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!