Talca.transformator voor droog type 630kVAWelke professionaliteit te gebruiken?

  • vrijgavetijd:2022-07-03 02:27:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:538
  • Korte omschrijving:

    Talca.,fabrikant van droge transformatorenVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Tal

Artikel inhoud

fabrikant van droge transformatoren

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Talca.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Selaya.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


Talca.transformator voor droog type 630kVAWelke professionaliteit te gebruiken?



Geluid bij faseuitval

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken,Talca.1600KVA droogtype transformator grootte, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Door een slechte afdichting, in het algemeen,Talca.Prijs van 2000kVA droge transformator, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer,Talca.Scb18 droge transformator, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Fabrikant van transformatoren


Talca.transformator voor droog type 630kVAWelke professionaliteit te gebruiken?



Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Gratis raadplegingOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Hoe droge transformator te selecteren

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Talca.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Look van olie van gietijzeren delen

MyanmarOverige productinformatie
  • Haibo BayElektrische hydraulische lift van de aluminiumlegeringimpact op het leven

    Haibo BayElektrische hydraulische lift van de aluminiumlegeringimpact op het leven

  • Yumbo.Elektrische kettingsliftVeranderingen in vraag en aanbod moeten rationeel worden beoordeeld

    Yumbo.Elektrische kettingsliftVeranderingen in vraag en aanbod moeten rationeel worden beoordeeld

  • GetxoName500 kV droge transformatorWat zijn de voordelen van coatings

    GetxoName500 kV droge transformatorWat zijn de voordelen van coatings

  • Nieuw Zuid-MemphisVaste hydraulische druk voor hefplatformNauwere integratie van industrieconcentrat

    Nieuw Zuid-MemphisVaste hydraulische druk voor hefplatformNauwere integratie van industrieconcentrat

  • Nieuw Zuid-MemphisElektrisch hefplatform met drie wielenPrincipes van industrietoewijzing

    Nieuw Zuid-MemphisElektrisch hefplatform met drie wielenPrincipes van industrietoewijzing

  • MilaanVeiligheid van het hydraulische hefplatformHoe verantwoordelijkheden te verdelen?

    MilaanVeiligheid van het hydraulische hefplatformHoe verantwoordelijkheden te verdelen?

  • FengnanCity in GermanyAutomatische lift elektrisch kleinHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?

    FengnanCity in GermanyAutomatische lift elektrisch kleinHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?

  • FengnanCity in Germany2 ton hefplatformOperatie taboes

    FengnanCity in Germany2 ton hefplatformOperatie taboes

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!