Paiania.kgm304 roestvrij staal met magnetischeHoe het medium voor koeling te kiezen?

vrijgavetijd:2022-06-19 08:40:23 Post gebruiker:717HP127443542 Paginaweergaven:449

Kerntips:Paiania.kgm,De schaal voorbehandeling van roestvrij stalen pijp maakt de schaal los, en vervolgens zure beitsing wordt uitgevoerd vo

De schaal voorbehandeling van roestvrij stalen pijp maakt de schaal los, en vervolgens zure beitsing wordt uitgevoerd voor een eenvoudige verwijdering. De voorbehandeling kan worden verdeeld in de volgende: alkalische zoutsmeltmethode. De alkalische smeltmethode bevat % hydroxide en % zout. Het aandeel van de twee in het gesmolten zout moet streng zijn, zodat het gesmolten zout een sterke oxiderende kracht heeft, een laag smeltpunt en een kleine viscositeit. Alleen de natriumhalo moet in het productieproces worden geanalyseerd, en het gehalte mag niet minder dan (WT) Het wordt behandeld in een zoutbad oven op ~ ~ ~ voor vijf minuten voor ferritisch roestvrij staal en minuten voor austenitisch roestvrij staal. Evenzo, ijzeroxiden en spinels kunnen ook worden geoxideerd door zout om los ijzeroxide te worden, die gemakkelijk te worden verwijderd tijdens zure beitsing. Door de werking van hoge temperatuur, sommige van de gevormde smeltoxiden schillen en naar de bodem van de oven in de vorm van sediment. Alkaline zout zout zout opnieuw te verwijderen. Procesflow: stoomontvetting → voorverwarming ( ~ ;, tijd ~ min) ↠ gesmolten zoutbehandeling rarr; water blussen ;warm water wassen. Molten zoutbehandeling is niet geschikt voor assemblages met lasspleet of crimping. Wanneer de delen uit de gesmolten zoutoven worden gehaald, zal een stroom van alkali- en zoutnevel worden uitgestoten tijdens het blussen van het water, wordt tijdens het blussen van het water gebruikt. Tijdens het blussen van het water, eerst de delen in de tank tillen, stoppen boven het vlakke vlak, de onderste laag en daarna de onderste waterpas in de waterstand, Professionele L roestvrijstalen pijp, s roestvrij stalen pijp en L roestvrij stalen pijp zijn stabiel, veilig, betrouwbaar en onderhoudsvrij. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het internationaal geavanceerde niveau van soortgelijke producten tot onder water.

Model — Meestal gebruikt neerslag verharding roestvrij staal model, meestal ook wel - genoemd; %Cr rub ; %Ni f;

Paiania.kgmDit soort stalen pijp kan worden verdeeld in roestvrij staal naadloze stalen pijp en roestvrij staal gelaste stalen pijp (slet pijp). Volgens verschillende fabricageprocessen kan deze worden verdeeld in verschillende basistypes: warm rollen, koud trekken en koud rollen. Volgens de sectievorm kan het worden verdeeld in cirkelvormige pijp en speciale vorm. Circulaire stalen pijp wordt op grote schaal gebruikt, maar er zijn ook enkele vierkante, rechthoekige, halfcirkelige, zeshoekige, gelijkzijdige driehoek. Octagonale en andere roestvrij stalen buizen in speciale vorm.

De bouwmaterialen moeten volgens de gegevensverzameling op de locatie worden bereid en geleverd en volgens de regeling worden geleverd.

TetHet American Iron and Steel Institute gebruikt drie cijfers om verschillende standaardkwaliteiten van smeedbaar roestvrij staal te identificeren. Onder hen, austenitische roestvrij staal is gemarkeerd met aantallen van en series. Bijvoorbeeld, sommige gewone austenitische roestvrij staal is gemarkeerd met en.

de verantwoordelijkheid van de kalander is dat de gloeidraad wordt verduisterd, de ovenvoering wordt geperforeerd en de ammoniak lekkage roest zal veroorzaken. . De verantwoordelijkheid van de staalfabriek is dat het schillen en tracheoma van de stalen strip roest zal veroorzaken. Materialen zullen roest veroorzaken. de verantwoordelijkheid van de kalander is dat de geannexeerde staalplaat wordt verduisterd de ovenvoering wordt geperforeerd, en dat ammoniaklekkage roest zal veroorzaken. . De verantwoordelijkheid van de pijpfabrikant: de lassen in de pijpfabrikant zijn ruw gepolijst, wat roest zal veroorzaken.

Het continu gieten van hulpstukken voor buizen van roestvrij staal komt in het algemeen overeen met de raffinageoven, die strenge eisen stelt voor de chemische samenstelling en de temperatuur van gesmolten staal; Om secundaire oxidatie van gesmolten staal te voorkomen, is bij de continue gietproductie niet-oxidatie-bescherming nodig; Strikte eisen voor vuurvaste materialen, zoals gietpan, tunschaal, sproeier en ondergedompelde sproeier.


Paiania.kgm304 roestvrij staal met magnetischeHoe het medium voor koeling te kiezen?



Decoratieve roestvrij stalen pijp: meestal is de buitenste wand relatief helder, dus de naam ervan wordt beschouwd. Decoratieve roestvrij stalen pijp wordt gebruikt voor decoratieve doeleinden. De roestvrij stalen pijp voor algemene decoratieve doeleinden is relatief dun. Omdat het verschilt van het productieproces van roestvrij stalen pijp, varieert de prijs ook sterk. Het algemene productieproces van sierlijke roestvrij stalen pijp is gewoon gelaste roestvrij stalen pijp. Guangdong roestvrij staal product pijp roestvrij staal product pijp pijp: over het algemeen, en een klein aantal pijpen met zuur beitsing industrieel oppervlak. Zoals hierboven vermeld, roestvrij staal product pijp behoort tot het doel van roestvrij staal producten, omdat de buitendiameter grootte, zuur, alkali en corrosiebestendigheid van roestvrij stalen pijp zijn relatief goed, Daarom worden roestvrijstalen pijpen in het algemeen gebruikt als corrosie materialen of hardware producten in grote productiebedrijven. Het productieproces van roestvrij stalen pijpen wordt eenmalig gevormd en bij lassen wordt ook stikstofbescherming toegevoegd.

Naadloze roestvrij stalen pijp, ook wel bekend als roestvrij stalen pijp is door perforatie gemaakt van stalen ingot of vaste pijp, en vervolgens gemaakt door warm walsen, koudwalsen of koudtrekken. De specificatie van naadloze stalen pijp wordt uitgedrukt door buitendiameter *wanddikte mm. Met de uitvoering van China"s hervorming en openstelling heeft de nationale economie snelle groei bereikt, en een groot aantal stedelijke huizen, openbare gebouwen en toeristische faciliteiten zijn gebouwd, die nieuwe eisen stellen voor de levering van warm water en binnenlandse watervoorziening. In het bijzonder besteden mensen steeds meer aandacht aan het probleem van de waterkwaliteit, en de eisen nemen ook toe. Galvaniseerde stalen pijp, een gemeenschappelijke pijp, composieten pijp en koperpijp zijn in het pijpenstelsel gebruikelijk geworden. Echter, onder bepaalde omstandigheden, roestvrij stalen pijp heeft meer voordelen,Paiania.kgm10cr17 roestvrij stalen plaat, met name de roestvrij stalen pijp met wanddikte van slechts . ~ mm. In kwalitatief hoogwaardig drinkwater systeem, warm water systeem en water systeem dat veiligheid en sanitaire voorzieningen op de eerste plaats stelt, heeft het de kenmerken van veiligheid, betrouwbaarheid, sanitaire voorzieningen, milieubescherming, economie en toepasbaarheid. Het is bewezen door de technische praktijk in huis en in het buitenland dat het een van de nieuwe, energiebesparende en milieubeschermingspijpen is met een goede uitgebreide prestaties van het watervoorzieningssysteem. Het is ook een zeer concurrerende waterleiding, die een unieke rol zal spelen bij de verbetering van de waterkwaliteit en de levensstandaard van de mensen.

Nadat de temperatuur van het gesmolten staal in het gasblaasstation is bijgesteld, wordt het naar de draaitafel van de gietlepel gebracht voor continugieten.

detailhandelaarBehandeling van oplossingen. Het voornaamste doel van het blussen van het water na verhitting van het staal tot ~ prop ; is het oplossen van de carbide in austenite en deze toestand op kamertemperatuur te houden, zodat de corrosiebestendigheid van het staal sterk zal worden verbeterd. Zoals hierboven vermeld, om intergranulaire corrosie te voorkomen, wordt de behandeling van vaste oplossing meestal gebruikt om CrC op te lossen in austenite en vervolgens snel te koelen. Luchtkoeling kan worden toegepast voor delen, en koeling van het water wordt in het algemeen aangenomen.

Model — Behalve dat het risico op lascorrosie van het materiaal wordt verminderd door de toevoeging van titanium, zijn andere eigenschappen vergelijkbaar. roestvrij staal decoratieve pijp, roestvrij stalen pijp, serie roestvrij stalen pijp $mdash; Ferritisch en martensisch roestvrij staal model $mdash; Goede hittebestendigheid, zwakke corrosiebestendigheid, % Cr, % Ni.

De lagetemperatuur verwerking van roestvrij stalen pijp --martensiet-serie roestvrij staal wordt geblust van austenibiliserende temperatuur en vervolgens afgekoeld tot zeer lage temperatuur om martensite dempen. Het is geschikt voor roestvrij staal gemakkelijk te produceren restaustenite.


Paiania.kgm304 roestvrij staal met magnetischeHoe het medium voor koeling te kiezen?



De corrosiebestendigheid is hetzelfde, en de sterkte is beter omdat het koolstofgehalte relatief hoog is.

Standaard voorschriftenHardheidstest: de gloeibuizen van roestvrij staal met een binnendiameter van meer dan mm en wanddikte van minder dan mm kunnen worden getest met W-b Vickers hardheidstest die zeer snel en eenvoudig is, en geschikt is voor een snelle en niet-destructieve kwalificatietest van roestvrij stalen pijpen. Voor roestvrij stalen buizen met een binnendiameter van meer dan mm en wanddikte van meer dan mm, moet Rockwell hardheidstest worden gebruikt om de hardheid van HRC-buizen te testen. Voor roestvrijstalen buizen met een binnendiameter groter dan mm en wanddikte minder dan mm moet de hardheidstester van Rockwell worden gebruikt om de hardheid van het oppervlak te testen. Voor roestvrijstalen pijpen met een binnendiameter die minder dan mm en groter is dan mm, moet de speciale Rockwell hardheidstest voor pijpen worden gebruikt om de hardheid van hrt te testen. Wanneer de binnendiameter van roestvrij stalen pijpen groter is dan mm, kan de Rockwell- of oppervlaktehardheidstester ook worden gebruikt om de hardheid van de pijpen te testen.

Het gehalte aan chroom, lage-temperatuur apparatuur componenten in de koelindustrie, en kan worden gebruikt als roestvrij staal veer en klokbron na vervorming versterking.

Paiania.kgmFormule voor hydraulische testdruk van gelaste buizen van roestvrij staal voor gewichtsrekenvloeistof (gbt-): waar: P --testdruk, MPa; R) spanning, mm; D --Nominale buitendiameter van stalen pijp MPa; s --s nominale wanddikte van stalen pijp,Paiania.kgmPijp van roestvrij staal, mm.

Voeg een kleine hoeveelheid zwavel en fosfor toe om het makkelijker te snijden.

De voordelen van de productkwaliteit van het continu gieten van hulpstukken van roestvrij staal worden voornamelijk weerspiegeld in dat de niet-malen van het buitenoppervlak van de billet, behalve het hoofd en de staart sectie heeft meer dan %, en de totale oppervlakte malen opbrengst heeft bereikt %. Om dit doel te bereiken is het noodzakelijk om het gesmolten staal te verfijnen, een laag zuurstofgehalte en zwavelgehalte te bereiken, een goede job te doen in de metallurgie van de gietpan en tung, nauwkeurig de gesmolten staal temperatuur te bepalen, Verder verminderen van de inclusie inhoud.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Myanmaradviserennieuws
MyanmarLaatste nieuws